آخرین اخبار
کد مطلب: 76069
مسئولان حادثه‌خيزترين جاده کشور را سرعت دهند
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 695

 

به گزارش سلام لردگان به نقل از اميرعباس سلطاني در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در شهرکرد اظهار کرد: نمايندگان استان از همان ابتدا که فعاليت خود را در اين مسئوليت آغاز کردند سه اولويت مهم استان را شناسايي و تلاش خود را براي ساماندهي اين سه حوزه به کار گرفتند.

وي افزود: نوسازي و بهسازي جاده‌ها و محورهاي مواصلاتي، رفع مسئله آب و توسعه صنعت اين سه اولويت است و تاکنون تلاش‌هاي بسياري براي رفع مشکلات و معضلات فرآروي اين سه حوزه انجام گرفته است.

سلطاني، بهسازي جاده‌هاي ارتباطي استان را از مهمترين مطالبات مردم برشمرد و گفت: جاده‌ها و محورهاي مواصلاتي استان از استاندارد لازم برخوردار نيست و سالانه تلفات بسياري را به بار مي‏آورد.

عضو کميسيون انرژي مجلس شوراي اسلامي با بيان اينکه محور بروجن- لردگان حادثه‌خيزترين جاده کشور است، تصريح کرد: متاسفانه اين محور به قتلگاهي تبديل شده که روزانه شاهد تصادفات بسياري در اين محور هستيم و اين امر نگراني و ناامني بسياري را در مردم استان به وجود آورده است.

سلطاني با بيان اينکه جاده بروجن- لردگان يک محور ترانزيتي است، خاطرنشان کرد: بار ترافيکي در اين محور بسيار بالا است و به سبب تردد وسايل نقليه سنگين بسيار خطرآفرين است.

وي بر ضرورت تسريع در بهسازي اين محور تاکيد کرد و گفت: اگر اين جاده از استانداردهاي لازم برخوردار شود نه تنها به مردم اين استان بلکه به همه هموطنان کشور که در سفر خود از اين مسير عبور مي‎کنند بزرگترين خدمت شده است.

سلطاني ادامه داد: جاده شهرکرد- بروجن نيز از ديگر جاده‌هاي حادثه‌خيز استان و کشور است و مسئولان بايد در بهسازي سريع‌تر اين جاده نيز اهتمام ويژه‌اي به کار گيرند.

 

 

 

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس